De kranten: 'En weer stort Feyenoord in'

Feyenoord begon gistermiddag goed en scherp in de wedstrijd tegen FC Emmen. Na vijf minuten mochten de Drenten blij zijn dat het slechts 0-1 stond. Toen niet veel later ook de 0-2 op het bord kwam, was iedereen overtuigd van een gemakkelijke middag voor Feyenoord. Niets bleek minder waar, de Rotterdammers lieten na de 0-2 alles lopen en nog voor rust werd het 2-2. Na rust kwam Feyenoord zelfs op achterstand en pas in 96e minuut wist Feyenoord gelijk te maken. Het Algemeen Dagblad schrijft hierover. 'Feyenoord is als een kameleon. Het speelt soms best aardig, zoals in het eerste kwartier in Emmen. Dan komt er wat kleur op. Maar te vaak slaat het om en toont het team zijn doffe kant. In Glasgow werd de ploeg van trainer Jaap Stam een helft lang weggeblazen door Rangers. Ook toen de Schotten waren uitgeraasd, kon Feyenoord de regie niet overnemen. Zelfs bij een comfortabele voorsprong tegen een degradatiekandidaat lukt dat dus niet.' De Telegraaf schrijft het passend. 'Nu al het mes op de keel.' Feyenoord weet wat het te doen staat, de wedstrijd van donderdag tegen AZ wordt cruciaal.