De kranten: 'De Kuip swingt, in ieder geval voor even'

De kranten: 'De Kuip swingt, in ieder geval voor even'

Feyenoord speelde gisteren tegen ADO Den Haag een prima eerste helft. De Rotterdammers hadden voor rust geen kind aan de tegenstander en na 45 minuten stond het al 3-0 in De Kuip. Doelpuntenmakers waren, Rick Karsdorp, Luciano Narsingh en Leroy Fer. In de tweede helft maakte Feyenoord nog twee doelpunten, maar wel in eigen doel, Edgar Ié en Renato Tapia waren de ongelukkigen.


Na de 3-2 overwinning was er veel om over na te praten. Het Algemeen Dagblad vond het vooral de middag van de terugkeer van Nicolai Jørgensen. Onder luid gezang maakte de spits, de zo gemiste spits, zijn rentree. "Je hoort het publiek en voelt dan snel je longen. Fysiek en emotioneel was het wel heftig. Maar het is heerlijk om na drie maanden weer terug te zijn. En die ontvangst? Ik had er eigenlijk helemaal niet over nagedacht, maar dit is wel heel speciaal."

De Telegraaf Had het vooral over de knuffelberen actie. Feyenoord gaf zelf ook twee cadeautjes weg. "De knuffelberen-actie in De Kuip werd door de Feyenoorders te letterlijk genomen. In de slotfase betaalde Feyenoord ADO terug met twee eigen doelpunten."

Trouw ziet Feyenoord groeien. "Feyenoord onderstreept groei met eerste thuiszege" En tenslotte ziet het NRC Feyenoord een helft swingen. " In de eerste helft flitst het elftal van Stam, zij het tegen een wel zeer apathisch ADO. Een-tweetjes lukken, de opkomende backs zijn meer op de helft van de tegenstander te vinden dan op de eigen helft, zelfs het één keer raken slaagt nu en dan. Het Legioen is zichtbaar onder de indruk. De Kuip swingt, in ieder geval voor even."

Praat mee in het FR-Fans Forum!

Feyenoord - ADO Den Haag | Zondag 15 september 2019

FR-Fans.nl mini poll

Geeft de eerste helft hoop voor de rest van het seizoen?

0 stemmen

Discussieer mee! 16 reacties

Gast4848387922

Je plaatst een bericht als Gast4848387922