'De afstand wordt gewoon steeds groter en dat vind ik pijnlijk'

'De afstand wordt gewoon steeds groter en dat vind ik pijnlijk'

Tijdens het interlandweekend schoven de Feyenoord-supporters Freek Verhulst, Hélène Meulstee, Robin van Holst en Paul Verspeek aan in het 'Feyenoord-café op Radio Rijnmond. De Feyenoorders besproken met presentator Dennis van Eersel onder meer het stadiondossier en hoe Feyenoord supporters behandeld.


Feyenoord-supporter Hélène Meulstee: "De afstand wordt gewoon steeds groter en dat vind ik pijnlijk. Ik ging vroeger met mijn zoontje drie keer naar de training en dan stond hij bij Pim Doesburg achter de goal. Maar je zag toen nog de band tussen spelers en supporters, maar die is nu weg", gaat Hélène verder. "Die jongens hebben helemaal geen link meer met de supporters.
Ze rijden ze voorbij bij de ingang en daar willen ze nog weleens een fotootje maken, maar dat is het dan ook. Dat ligt niet aan de spelers, maar de club moet meer open staan voor contact tussen spelers en supporters."

Freek Verhulst van Kein Geloel vult aan: "Op bestuurlijk niveau is Feyenoord bang voor het feit dat ze een volksclub zijn. Hetzelfde speelt rondom het stadiondossier, ze vinden het helemaal niks dat iedereen er wat over te zeggen heeft. Maar dan moet je niet bij een topclub gaan werken, zeker niet bij Feyenoord."

Discussieer mee! 83 reacties

Gast4879251274

Je plaatst een bericht als Gast4879251274