Feyenoorder hoort in Oranje: 'In potentie is hij gewoon de beste rechtsback van Nederland'

Feyenoorder hoort in Oranje: 'In potentie is hij gewoon de beste rechtsback van Nederland'

Rick Karsdorp is binnen de kortste keren weer de rechtsback van het Nederlands elftal. Dat vindt ruim 89% van de dik zevenhonderd stemmers op FR-Fans.nl.


Gast45623784590 is erg gecharmeerd van de verdediging die Sjaak Troost heeft gecreeërd voor Feyenoord en vindt dat niet halleen Karsdorp, maar ook Haps in Oranje hoort. "Beide backs zijn potentiele internationals. Karsdorp is nog niet helemaal daar waar hij moet zijn, maar dat is een kwestie van tijd. Mooi dat hij gehuurd kon worden, maar betekent ook dat hij einde seizoen weer weg is. Dus de rechtsback moet zeker spelen om zijn kansen om een Oranje-international te worden en te blijven vergroten." JC70 is het daar volledig mee eens en voegt er aan toe: "Karsdorp moet iets fitter worden en dan zal hij snel Dumfries zijn plaats overnemen. Op links Haps of Van Aanholt in Oranje zie ik ook graag!"

MCMVIII vindt de gehuurde verdediger van AS Roma niet alleen international waardig, maar zeker meer dan dat. "In potentie is hij gewoon de beste rechtsback van Nederland. Dat heeft hij in zich."

Lees meer over:

Discussieer mee! 105 reacties

Gast2635193472

Je plaatst een bericht als Gast2635193472