'Jammer dat hij niet is gekomen, hij heeft bijzondere kwaliteiten'

'Jammer dat hij niet is gekomen, hij heeft bijzondere kwaliteiten'

De transfermarkt is begin deze week gesloten en dus komen er meerdere verhalen van mislukte transfers naar boven. Enkele weken geleden kwam het bericht naar buiten dat Feyenoord interesse zou hebben gehad in John Guidetti. Middels een poll op FR-Fans.nl kon er worden gestemd.


Er werd gestemd op de volgende stelling: Guidetti zou een aanwinst voor Feyenoord zijn geweest. 72% van de stemmers is het hiermee eens, tegenover 28% die de spits liever niet zag komen naar Rotterdam.

flexielexie: ''Guidetti is één van de spelers geweest die samen met Koeman Feyenoord weer hun identiteit hebben teruggeven en daar moeten wij hem gewoon heel dankbaar voor zijn. Voor zulke spelers maak ik graag een uitzondering. Deze jongen had geen kuipvrees maar kuiplust. Die vindt het heerlijk om in een volle Kuip te spelen met alle ogen op hem gericht. Dat zijn de spelers die je nodig hebt bij Feyenoord. Niet al die bange muisjes die bang zijn om te falen.

Ik had graag gezien dat hij voor een jaar was vastgelegd. We hebben maar 1 spits in de selectie die momenteel goed genoeg is voor Feyenoord 1 en Guidetti was daarop gewoon een prima aanvulling geweest. Al is het maar om dit jaartje te overbruggen. Hoe je het ook wendt of keert, het is en blijft een speler met hele bijzondere kwaliteiten. Dat kunnen we van de andere namen die als mogelijke aankoop werden genoemd helaas niet zeggen (Matavz, Veldwijk, v. Wolfswinkel).''

jarnovitch: ''Guidetti heeft na zijn virusinfectie helaas nooit meer gepresteerd wat hij bij Feyenoord heeft laten zien. Ik vraag me af of het bij een terugkeer een gelukkig weerzien was geworden. Soms moet je herinneringen blijven koesteren, want wat heeft ie mooie en belangrijke doelpunten voor ons gemaakt!''

Lees meer over:

Discussieer mee! 70 reacties

Gast6595433126

Je plaatst een bericht als Gast6595433126