Bijlow in Almelo grote man bij winnend Jong Feyenoord

Bijlow in Almelo grote man bij winnend Jong Feyenoord

Jong Feyenoord heeft vanavond in het competitieduel tegen Jong Heracles Almelo gewonnen. De Rotterdammers vervolgen de competitie met een 0-1 overwinning. Doelpuntenmaker bij de Rotterdammers was Rodney Huijgen.


Jong Feyenoord begon aan de wedstrijd met een mix van eerste elftalspelers en talenten. Zo startten Van der Heijden, Kelly en Ayoub en speelde Justin Bijlow weer een wedstrijd. Jong Feyenoord opende sterk en zag dat direct worden verzilverd met een doelpunt. Middenvelder Rodney Huijgen schoot in de derde minuut raak achter doelman Bucker.

De eerste helft was na de openingstreffer weinig verheffend. Het spel speelde zich voornamelijk af op het middenveld en mondjesmaat werden er kansen gecreëerd door beide ploegen.

In het tweede bedrijf voerde Heracles de druk op, wat resulteerde in grote mogelijkheden. Szöke, Dos Santos en Cijntje kregen meerdere kansen, maar telkens stond Justin Bijlow in de weg. De doelman trok zijn ploeg door de wedstrijd heen met een aantal fraaie reddingen. De mooiste van de avond viel vlak voor tijd, toen Szöke de bal over de goalie heen leek te stiften. Bijlow redde met een hand echter uitstekend.

Met de overwinning in Almelo zet Jong Feyenoord de zegereeks voort. Eerder wist het op het eigen Varkenoord al met 5-1 van Jong De Graafschap te winnen.

Opstelling Jong Feyenoord:: Bijlow, Geertruida, Owusu, Van der Heijden, Van der Zeeuw, El Bouchataoui, Huijgen, Kelly, Belarbi, Ayoub, Touré

Wissels: Yates, Gunduz, Evora, Valk, De Mooij

Scoreverloop
3' Rodney Huijgen 0-1

Liveverslag

20:22 -
20:21 - 90' Afgelopen! Jong Feyenoord wint door een vroege goal van Huijgens met 0-1 van Jong Heracles Almelo!
19:17 - 45' Rust! Jong Feyenoord zoekt met een 0-1 voorsprong de kleedkamer op
18:34 - 3' GOAL! Jong Feyenoord komt in de derde minuut op voorsprong via Rodney Huijgen!
Lees meer over:

Discussieer mee! 90 reacties

Gast1400314726

Je plaatst een bericht als Gast1400314726