Terugkeer spits aanstaande: 'Nico staat er heel goed op'

Terugkeer spits aanstaande: 'Nico staat er heel goed op'

Feyenoord wist zijn eerste wedstrijd van het seizoen te winnen tegen Willem II. Een makkelijke overwinning was dat niet. Na de lange terugreis uit Israël en het ontbreken van een spits zorgden voor een lastige wedstrijd in Tilburg. Trainer Jaap Stam gaat in Feyenoord TV, uitgezonden op Fox Sports, in op de ontwikkeling die Feyenoord door maakt. De club uit Rotterdam kan in de interlandperiode weer even op adem komen na de twee wedstrijden in vier dagen.


“Spelers beginnen steeds duidelijker te herkennen wat we van elkaar vragen, dat is gewoon heel mooi om mee te maken”, aldus de oefenmeester. Stam is tevreden over de progressie die zijn ploeg maakt: “We hebben ook in de wedstrijd tegen Willem II goeie momenten gehad en verdedigend hebben we het ook heel goed gedaan, want we hebben geen tegengoals gekregen. Natuurlijk moeten er dingen verbeterd worden, maar uiteindelijk gaat het om het resultaat.”

“Nico staat er heel goed op, hij voelt zich goed. Hij heeft af en toe wat last van zijn spieren maar dat komt ook door de arbeid die hij moet leveren, dat is een goed teken. Hij heeft met z’n knie weinig problemen.” Het andere blessuregeval dat zijn contract van de zomer verlengde is Jens Toornstra. Ook de middenvelder is op de weg terug zegt Stam: “Jens heeft alles individueel gedaan op maximale belasting, dus we gaan kijken of hij deze week kan instromen in de groep.”

Lees meer over:

Discussieer mee! 126 reacties

Gast9186913537

Je plaatst een bericht als Gast9186913537