Legioen wil spits niet: 'Daar hebben we veel meer aan op lange termijn'

Legioen wil spits niet: 'Daar hebben we veel meer aan op lange termijn'

Feyenoord heeft nog een paar uur om zich te versterken met nieuwe spelers voordat de transferdeadline verstreken is. Een van de ontbrekende spelers is nog een nummer negen voor de Rotterdammers.


Gister werd in FC Rijnmond aan Sparta trainer Henk Fraser gevraagd of Lars Veldwijk een goede (tijdelijke) optie is voor Feyenoord. Veldwijk zit bij Fraser op de bank. Op FR-Fans.nl zijn de reacties behoorlijk terughoudend om hem te halen. Ruim 83% van de 1419 stemmers vindt dat ze de Spartaan niet moeten halen. Zo zegt Philip: Veldwijk is een middelmatige spits. Hij is bruikbaar voor een ploeg als Heerenveen, Heracles of Sparta. Maar niet voor ons. Dus zeker niet in investeren." Nelis1983 voegt daar nog een schepje boven op en reageert keihard: "Lars is het type Johnny van Beukering. Dus absoluut niet als spits voor ons."

In de jeugd lopen ook spelers rond die prima in de spits van Feyenoord zouden kunnen. Zo geeft Bergosso69 een advies aan trainer Jaap Stam: "Veldwijk is als stand-in prima, maar dan kunnen we net zo goed met Bannis gaan spelen. Hij is jong, talentvol en komt uit de eigen jeugd. Daar hebben we veel meer aan op lange termijn."

Lees meer over:

Discussieer mee! 95 reacties

Gast5255713348

Je plaatst een bericht als Gast5255713348