Analist opvallend mild over Feyenoord: 'Maar één spits is nog te weinig'

Analist opvallend mild over Feyenoord: 'Maar één spits is nog te weinig'

Bij VI Radio werd Feyenoord besproken. De Rotterdammers werkten vanavond een belabberde wedstrijd af in en tegen Tblisi, maar de 1-1 was voldoende na de ruime 4-0 overwinning in eigen Kuip vorige week. Clubwatcher Martijn Krabbendam laat zijn licht schijnen over de wedstrijd en blikt vooruit op de komende weken.


Krabbendam is mild voor Feyenoord: ‘De wedstrijd was eigenlijk al gespeeld. Dan hoop je dat Feyenoord wat doelpunten maakt om het vertrouwen op te krikken en ook voor de mensen die zijn meegereisd, maar dat is dan lastig. De motivatie moet dan uit je tenen komen op vol gas te geven en er wat doelpunten bij te maken. Gezien de blessuretjes waren ze voorzichtig'.

‘Stam hoopte dat ze de volgende ronde zouden halen, de manier waarop was niet belangrijk; vervolgt de VI-journalist. ‘Feyenoord staat wat te wachten met FC Utrecht zondag en de komende Europese duels. Niet iedereen is fit, dus het is een periode van overleven. Dan krijg je dit soort wedstrijden. Feyenoord moet in de Kuip tegen FC Utrecht laten zien dat het gewoon de nummer drie van Nederland is’.

Jan-Arie van der Heijden zal nog wel weggaan, zo’n fout die hij maakt is vervelend, maar kan gebeuren. Deze wedstrijd hing daar niet van af, ook niet van de missers van bijvoorbeeld Berghuis. Het is dan ook wel een logische uitslag, het resultaat is niet goed net als het voetbal, maar wel de volgende ronde bereikt. De atmosfeer nodigde ook niet uit tot mooi spel. Dat mag geen reden zijn, maar voetballers zijn net mensen’.

Tot slot sprak Krabbendam nog over de technisch directeur en mogelijke transfers bij Feyenoord. Er zullen nog wat spelers vertrekken, verwacht hij. ‘Over een aantal spelers is duidelijk dat er een verzoek voor een transfer is. Van der Heijden is daar één van, hij mocht eerst maar toen weer niet. Hij heeft zijn management gevraagd om een club voor hem te zoeken. Ook wat jongere spelers, bijvoorbeeld Dylan Vente, moeten nog ergens terecht komen’. Inkomende transfers hangen nog af van verschillende omstandigheden. Zo moet worden gekeken naar het herstel van Nicolai Jørgensen. ‘De verhalen over zijn blessure zijn wisselend. Het blijkt wel dat één spits (Jørgensen) te weinig is’.

FR-Fans.nl mini poll

Feyenoord moet heel gauw een spits halen

0 stemmen
Lees meer over:

Discussieer mee! 38 reacties

Gast8623809947

Je plaatst een bericht als Gast8623809947