Narsingh na eerste volle wedstrijd: 'De pijp was wel leeg bij mij'

Narsingh na eerste volle wedstrijd: 'De pijp was wel leeg bij mij'

Luciano Narsingh sprak na afloop van Dynamo Tblisi - Feyenoord met RTV Rijnmond. De speler maakte na lange tijd weer eens de volle negentig minuten vol en was daar erg blij mee. Niet tevreden was hij met het spel van Feyenoord: 'Maar het gaat om het resultaat'.


Narsingh speelde een matige wedstrijd, maar dat was misschien ook wel enigszins logisch. Bij Swansea speelde de speler vorig jaar eigenlijk niet. Het is opbouwen voor de buitenspeler: ‘De pijp was wel leeg bij mij na de eerste negentig minuten in een hele lange tijd. Ik ben vermoeid en heb zware benen, maar het was weer lekker. Ik wist dat ik zou starten en we zouden aankijken hoe het zou gaan. De trainer vroeg na 70 minuten hoe het ging, toen beslisten we dat ik door zou spelen'.

'Ik ben niet tevreden. Het is een goed resultaat, maar we willen hier 3-1 of 4-1 winnen', vat Narsingh samen. 'Het resultaat is er gelukkig. We speelden meer positiespel uiteindelijk, veel van links naar rechts, om de uitslag binnen de slepen. Het was wel wennen in deze ambiance, maar dat mag geen excuus zijn. Ook deze potjes moet je winnen'.

De negentienvoudig international kijkt uit naar de volgende wedstrijd, maar moet kijken hoe zijn lichaam gaat reageren op de 90 minuten in Georgië. 'Ik moet nu kijken hoe ik herstel, dan zie ik hoe ik er voor sta en of ik zondag kan spelen. Ik verwacht veel van mezelf, meer dan ik nu heb gebracht. Het gaat stap voor stap, langzaamaan naar een hoog niveau. Zondag is weer heel belangrijk, zeker omdat we de week daarna vrij hebben. Het is fijn dat de KNVB meedenkt, we spelen namelijk veel wedstrijden. In de Kuip moeten we vol gas gaan geven, maar die voorbereiding moet nog beginnen'.

Lees meer over:

Discussieer mee! 25 reacties

Gast180258219

Je plaatst een bericht als Gast180258219