'Alles wat ik zeg, kan alleen maar schadelijk zijn voor mij en het team'

'Alles wat ik zeg, kan alleen maar schadelijk zijn voor mij en het team'

Renato Tapia lijkt deze zomer niet te vertrekken bij Feyenoord ondanks zijn aflopende contract. De middenvelder is gelukkig in Rotterdam en wil daarom niet vertrekken. De 24-jarige kon vertrekken naar Lokomotiv Moskou, maar zag geen heil in het spelen in Rusland.


Het heeft er dan ook alle schijn van dat Tapia gewoon bij Feyenoord blijft, ondanks dat Sjaak Troost openlijk uitsprak dat de middenvelder moet vertrekken. Tapia: "Ik ben gelukkig hier en voel vertrouwen van de trainer en mijn ploeggenoten. Feyenoord is mijn club, ik heb hier een contract en ik wil hier blijven", vertelt Tapia in het Algemeen Dagblad. Sjaak Troost vertelde drie weken geleden dat de middenvelder moet meewerken aan een vertrek. Tegen alle verwachtingen in bombardeerde Jaap Stam hem twee wedstrijden tot basisspeler en lijkt alles plotseling anders.

Renato Tapia laat zich niet afleiden door alle commotie rondom zijn persoon en doet wat hij het liefst doet, voetballen. "Ik ben van nature een rustig persoon. Alles wat ik zeg, kan alleen maar schadelijk zijn voor mij en het team. Daar heb ik geen zin in." Tapia toont daarmee aan dat hij denkt in teamverband.

Lees meer over:

Discussieer mee! 75 reacties

Gast7675001664

Je plaatst een bericht als Gast7675001664