'Dan ga je er vandaag voor zitten en dan valt het zo ontzettend tegen'

'Dan ga je er vandaag voor zitten en dan valt het zo ontzettend tegen'

Pierre van Hooijdonk keek vandaag met grote verbazing naar Feyenoord. De oud-spits van de Rotterdammers had na afgelopen donderdag goede hoop dat het spel van Feyenoord goed zou zijn tegen SC Heerenveen, maar zag een matige wedstrijd van de Rotterdammers.


‘De afgelopen week was het echt goed, dat was genieten geblazen. Dan ga je er vandaag voor zitten en dan valt het zo ontzettend tegen. Het was verschrikkelijk om naar te kijken. Het was allemaal zo veilig spelen en weinig initiatief. Feyenoord is op dit moment niet in staat om een tegenstander kapot te spelen. Donderdag lukte dat wel, maar dat kwam omdat ze de tegenstander vanaf de eerste seconde volledig bij de strot pakten. Vandaag deden ze dat totaal niet en was het heel voorzichtig’, aldus Van Hooijdonk bij Studio Voetbal van de NOS.

Rafael van der Vaart zag echter nog wel een lichtpuntje bij Feyenoord vandaag en dat was Renato Tapia. Volgens Van der Vaart is Tapia een speler die op dit moment erg belangrijk kan zijn voor Feyenoord. ‘Hij kan echt wel voetballen die gozer, dit is wel een beetje wat Feyenoord nodig heeft. Hij gaf vandaag een aantal wereldballen. Ik hoop dat ze hem een beetje kunnen kietelen, want hij speelt niet voor niets de finale Copa bij Peru.’

Lees meer over:

Discussieer mee! 21 reacties

Gast6361430063

Je plaatst een bericht als Gast6361430063