Narsingh: 'Voor mij kon het niet snel genoeg gebeuren'

Luciano Narsingh maakte donderdagavond zijn eerste officiële doelpunt voor Feyenoord. De aanvaller viel in de tweede helft in. 'Lekker om zo te mogen invallen', vertelt Narsingh in gesprek met FOX Sports. Voor de vleugelaanvaller is het belangrijk dat hij weer minuten maakt. 'Ik voel me gewoon weer voetballer. Dat ik voor Feyenoord mag scoren maakt me alleen maar blij. De afspraak was wel dat ik zou invallen, maar voor mij kon het niet snel genoeg gebeuren', aldus Narsingh over zijn invalbeurt. Feyenoord won met 4-0, maar het leek lange tijd 1-0 te blijven. 'Ik zat op het puntje van mijn stoel. We hebben heel goed voetbal gespeeld en we hebben de kansen nu wel afgemaakt en dan zie je gewoon dat het genieten is.'