'De Jong wilde of durfde het gaspedaal niet in te trappen'

'De Jong wilde of durfde het gaspedaal niet in te trappen'

Feyenoord heeft een hectische week achter de rug. De Rotterdammers zagen algemeen directeur Jan de Jong vertrekken door een verschil van inzicht met de Raad van Commissarissen. Het Algemeen Dagblad dook er in en zocht uit waar het misging tussen De Jong en de RvC.


De Jong schreef een brief naar de RvC waarin hij duidelijk wilde stellen dat hij vindt dat de raad op afstand mee zou kijken in plaats van koersbepalend zouden zijn voor Feyenoord. Waar de RvC volop in de achtervolging wil op Ajax en PSV, wat De Jong snapt, wil De Jong juist voor de geleidelijke manier gaan. De Jong wil dat Feyenoord Feyenoord blijft terwijl de RvC op zou staan voor een grote investeerder die er voor kan zorgen dat Feyenoord spelers aan kan trekken, De Jong ziet dat niet zitten.

Waar De Jong het gaspedaal bij Feyenoord niet in wilde of durfde te trappen, zijn de grote mannen achter de Vrienden van Feyenoord allen groot geworden door af en toe risico’s te nemen en toe te slaan wanneer dat moest. De zakenmannen van VvF zien dat het intrappen van het gaspedaal de enige manier is om de achterstand op Ajax en PSV niet te groot te laten worden. Waar een gedeelte van de VvF en RvC al voor de komst van De Jong hoopte op Robert Eenhoorn, lijken nu alle pijlen op hem gericht.

FR-Fans.nl mini poll

Moet het gaspedaal diep ingetrapt worden?

0 stemmen

Discussieer mee! 182 reacties

Gast7492818834

Je plaatst een bericht als Gast7492818834