'Tapia wil vechten voor zijn plek bij Feyenoord'

'Tapia wil vechten voor zijn plek bij Feyenoord'

De 23-jarige Renato Tapia heeft een succesvolle Copa América achter de rug. Met het Peruviaanse nationale elftal werd net naast de bekerwinst gegrepen. In de finale was Brazilië met 3-1 te sterk voor Los Incas. Renato Tapia zelf speelde alle wedstrijden voor Peru.


Helaas voor Tapia gaat het bij Feyenoord een stuk minder. Onder voormalig-trainer Giovanni van Bronckhorst was de Peruviaan veelal een bankzitter en werd hij vorig seizoen nog verhuurd aan Willem II. Hoe zit de toekomst van Renato Tapia eruit bij Feyenoord?

Volgens zijn zaakwaarnemer Carlos Gonzales wil Renato Tapia voorlopig gewoon bij Feyenoord blijven. In gesprek met Ovación zegt Gonzales het volgende: 'Tapia heeft besloten om bij Feyenoord te blijven. Hij wil na zijn vakantie terugkeren bij Feyenoord en daar voor zijn plek vechten. Zo heeft hij besloten.'

Volgens de zaakwaarnemer waren er verschillende, financieel aantrekkelijke, aanbiedingen binnengekomen uit China, Dubai, Saoedi-Arabië, Mexico en de MLS, maar is uiteindelijk gekozen voor de sportieve uitdaging bij Feyenoord.

FR-Fans.nl mini poll

Tapia is van waarde voor Feyenoord

0 stemmen
Lees meer over:

Discussieer mee! 170 reacties

Gast1864038616

Je plaatst een bericht als Gast1864038616