UPDATE | 'Meer clubs zitten achter middenvelder aan'

UPDATE | 'Meer clubs zitten achter middenvelder aan'

Bij Feyenoord traint alweer een week Leroy Fer mee. De middenvelder die zijn jeugd in Rotterdam genoot moet fit zien te raken om zo in aanmerking te komen voor een contract bij Feyenoord. Dat de middenvelder door zijn transfervrije vertrek bij Swansea niet over belangstelling te klagen heeft meldt de turkse nieuwssite SuperHaber vandaag. Volgens het medium is ook Galatasaray in de race om de middenvelder te contracteren.


Galatasaray wil erg ver gaan voor Fer, er zou namelijk een contract voor 3 jaar klaar liggen waarbij de Zoetermeerder 2,5 miljoen euro per jaar kan verdienen. Ook heeft de club uit Istanboel de hulp ingeschakeld van Ryan Donk om Fer over de streep te trekken. De 33-jarige verdedigende middenvelder heeft naar verluidt wel oren naar een samenwerking met de oud-international.

Update 15-07-2019 19:40
Niet alleen Galatasaray, maar ook Istanbul Basaksehir, Besiktas en Lokomotiv Moskou zitten achter de handtekening aan van Leroy Fer. De middenvelder heeft naar het schijnt de clubs voor het uitzoeken zo meldt voetbalwebsite Tuttomercatoweb. Deze clubs hebben aanzienlijk meer salaris te bieden dan Feyenoord, waar Fer momenteel druk bezig is om fit te geraken.

Lees meer over:

Discussieer mee! 167 reacties

Gast6451572457

Je plaatst een bericht als Gast6451572457