Onduidelijkheid rondom Jørgensen : 'Vandaag naar het Erasmus MC'

Onduidelijkheid rondom Jørgensen : 'Vandaag naar het Erasmus MC'

Feyenoorder Nicolai Jørgensen zei vorige week dat hij verwacht aankomende week weer volledig mee te kunnen trainen met Feyenoord, nadat hij met irritatie in zijn knie teruggekeerd was van vakantie. Bij Feyenoord maakt men zich meer zorgen en stuurt de spits vandaag voor een onderzoek naar het Erasmus MC.


Feyenoord wil door het onderzoek achterhalen hoe lang de Deense spits uitgeschakeld is. Voetbal International meldt dat wanneer dit voor langere tijd is de Rotterdammers op zoek gaan naar een aanvallende versterking. Volgens Jaap Stam is dit niet makkelijk. ''Ga jij maar ergens anders een betere spits vinden', stelt Stam. 'Noem er maar even drie, die dan ook nog te halen zijn voor Feyenoord. Die vind je dus niet.'

Net als Jørgensen kwam ook Luciano Narsingh niet in actie vorige week tijdens het trainingskamp. De rechterspits heeft echter geen last van een blessure, dat vertelt Stam. Feyenoord neemt geen risico's met Narsingh nadat hij met een behoorlijke trainingsachterstand binnen kwam.

Lees meer over:

Discussieer mee! 272 reacties

Gast1358512241

Je plaatst een bericht als Gast1358512241