Jansma tipt Feyenoord voor vervanger Clasie: 'Het is een onderschatte speler'

Jansma tipt Feyenoord voor vervanger Clasie: 'Het is een onderschatte speler'

Renato Tapia heeft nog maar een contract voor één jaar bij Feyenoord, maar na alle tijd bij de Stadionclub heeft hij nog niet kunnen overtuigen. De speler is tot nu toe te onrustig en onbetrouwbaar bevonden. Als verdediger of als middenvelder lonkt aankomend seizoen wellicht een nieuwe kans voor de Peruviaan, met Jaap Stam is er immers een nieuwe coach.


En Jaap Stam zal de Copa America goed in de gaten houden. Tapia speelt daar als basisspeler met Peru om het Amerikaans kampioenschap voor landenteams. Kees Jansma, presentator bij Fox Sports, begrijpt niet waarom Tapia niet is doorgebroken in de Kuip. 'Ik vind het een onderschatte speler, bij Peru staat hij in de basis, terwijl dat toch geen kinderachtig elftal is.'

Jansma vervolgt zijn relaas op de sportzender: 'Ik vind het een Feyenoordspeler, hij moet daar mee kunnen. Ik weet eigenlijk niet eens waarom het niet lukt. Is het geen zekerheidje? Aangezien Feyenoord geen geld heeft en Clasie weggaat, dan is dit toch een prima middenvelder voor Feyenoord!'.

Tapia speelde na de winterstop voor Willem II, met die ploeg haalde hij de finale van de KNVB Beker. Mocht Feyenoord het toch niet zien zitten in Tapia, dan moet het de speler deze zomer verkopen om er financieel nog iets aan over te houden.

Lees meer over:

Discussieer mee! 124 reacties

Gast1012910567

Je plaatst een bericht als Gast1012910567