Feyenoord en FSV De Feijenoorder zoeken leden voor supportersraad

Feyenoord en FSV De Feijenoorder zoeken leden voor supportersraad

Feyenoord en FSV De Feijenoorder zoeken supporters die zitting willen nemen in de Feyenoord Supportersraad. Op dit moment is er een aantal open posities, die Feyenoord en de FSV graag willen invullen met enthousiaste supporters.

De Feyenoord Supportersraad bestaat uit ongeveer 25 supporters die samen een representatieve vertegenwoordiging vormen van de stadionbezoekers. Het doel van de Feyenoord Supportersraad is om met een brede vertegenwoordiging van stadionbezoekers op regelmatige basis met Feyenoord en FSV De Feijenoorder van gedachten te wisselen over onderwerpen die voor supporters van belang zijn.

Ben je geïnteresseerd om je actief in te zetten en samen met medesupporters en de club mee te denken en praten over verdere verbetering van het bezoek aan thuis- en uitwedstrijden en zaken die hiermee samenhangen? Reageer dan voor uiterlijk 31 juli door een e-mail te sturen naar supportersraad@defeijenoorder.nl. Vermeld hierin in elk geval je voor- en achternaam, geslacht, geboortedatum, voor welk vak in De Kuip je een seizoenkaart hebt en of je ook uitwedstrijden bezoekt.

Lees meer over:

Discussieer mee! 11 reacties

Gast401795413

Je plaatst een bericht als Gast401795413