OVERZICHT | Deze Feyenoorders spelen voor hun nationale team

OVERZICHT | Deze Feyenoorders spelen voor hun nationale team

Het seizoen zit er nog niet voor alle Feyenoorders op. In dit overzicht lees je welke spelers nog aan mogen sluiten bij de verschillende nationale teams!


Een overzicht van het programma van de internationals van Feyenoord vind je hieronder. Dit overzicht wordt dagelijks geactualiseerd, wanneer de definitieve selecties bekend worden gemaakt:

Kenneth Vermeer en Tonny Vilhena (Nederlands elftal)
Kenneth Vermeer en Tonny Vilhena maken zich op voor de halve finale van de Nations League met het Nederlands elftal. Oranje staat donderdagavond vanaf 20:45 uur in Portugal tegenover Engeland. Afhankelijk van het resultaat tegen de Engelsen, wacht komende zondag de wedstrijd om de eindwinst óf om de derde plaats. Steven Berghuis zat wel in de voorselectie, maar is één van de vijf afvallers.

Donderdag 06-06, 20:45 uur
Nederland – Engeland
Nations League (halve finale)

Zondag 09-06
Nations League (finale of duel om derde plaats)

Nicolai Jørgensen (Denemarken)
Vrijdag 07-06, 20:45 uur
Denemarken – Ierland
EK-kwalificatie

Maandag 10-06, 20:45 uur
Denemarken – Georgië
EK-kwalificatie

Tyrell Malacia (Jong Oranje)
Jong Oranje heeft in een vriendschappelijke interland tegen het Olympisch elftal van Mexico uitgehaald. Met Tyrell Malacia in de basis op de linksbackpositie werd met 5-1 gewonnen door goals van Donyell Malen (2), Calvin Stengs, Dani de Wit en Cody Gakpo.

Luis Sinisterra (Colombia Onder 20)
Luis Sinisterra heeft zich met Colombia Onder 20 geplaatst voor de kwartfinales van het WK Onder 20. De wedstrijd tegen Nieuw-Zeeland in de achtste finales eindigde na verlenging in 1-1, waarna de Colombianen de strafschoppen beter namen. Sinisterra werd na de eerste helft van de verlenging gewisseld en nam zodoende geen strafschop. Colombia Onder 20 staat vrijdag 7 juni in de kwartfinale tegenover Oekraïne of Panama.

Vrijdag 07-06
WK Onder 20 (Kwartfinale)

Lees meer over:

Discussieer mee! 10 reacties

Gast3697860616

Je plaatst een bericht als Gast3697860616