Jeugdspelers vertrekken bij Feyenoord: 'Het is wel een bekend iets'

Jeugdspelers vertrekken bij Feyenoord: 'Het is wel een bekend iets'

Oud-Feyenoorder Mats Knoester is er met zijn Heracles Almelo niet in geslaagd om de finale van de play-offs voor Europees voetbal te bereiken. Na de met 0-2 verloren thuiswedstrijd ging ook de wedstrijd in en tegen Utrecht met 3-0 verloren. Knoester reageerde na afloop voor de camera van Voetbalprimeur kort op de wedstrijd, maar werd meer gevraagd naar zijn vertrek bij Feyenoord.


Dat vertrek had een zwart randje vanwege een akkefietje met andere jeugdspeler, Crysencio Summerville. De inmiddels 20-jarige verdediger heeft de laatste 3 wedstrijden een basisplaats gekregen van coach Frank Wormuth. Daarmee heeft hij bereikt wat hij bij Feyenoord niet verwachtte, in de Eredivisie spelen.

"Als je ergens de kans niet krijgt en je bent jong dan moet je doorpakken en verder kijken", aldus Knoester tegenover Voetbalprimeur over zijn vertrek. De verdediger wordt gevraagd over zijn kijk op het grote aantal vertrekkende jeugdspelers, waaronder Joël Zwarts, terwijl Feyenoord aan het begin van het jaar nog aangaf meer op de jeugd te willen inzetten: "Het is wel een bekend iets, je ziet ze vertrekken en dat is niet voor niets. Ik denk dat dit zonde is voor Feyenoord."

Zie het hele interview hieronder:

Lees meer over:

Discussieer mee! 61 reacties

Gast5948058152

Je plaatst een bericht als Gast5948058152