Stam ambitieus: 'De lat ligt voor mijzelf altijd heel hoog'

Stam ambitieus: 'De lat ligt voor mijzelf altijd heel hoog'

De aanstaande trainer van Feyenoord Jaap Stam staat voor een loodzware klus. Het opvolgen van Giovanni van Bronckhorst brengt de nodige verwachtingen met zich mee. Als speler heeft Stam de grootste prijs voor clubteams de Champions League weten te winnen. Ondanks dat de trainer heeft geacteerd op het allerhoogste niveau voelde hij zich niet te groot om PEC Zwolle in de eredivisie te behouden. Een taak waar hij glansrijk in geslaagd is. In een interview van DAZN wat is verschenen op de website van goal.com gaat de Kampenaar in op een aantal vragen.


Op de vraag of de verwachtingen te hoog liggen bij Feyenoord is de trainer ambitieus: “De lat ligt voor mijzelf altijd heel hoog, dat de supporters er om heen die verwachtingen ook hebben dat is alleen maar heel mooi. Alleen we moeten daarin natuurlijk wel heel reëel zijn wat de mogelijkheden zijn.” Hiermee lijkt de 46-jarige oefenmeester niet naar anderen te willen kijken en zo veel mogelijk uit de huidige selectie halen.

Ook wordt Stam gevraagd wat voor rol Dirk Kuyt krijgt binnen Feyenoord: “Dirk gaat de cursus Coach betaald voetbal doen dus die zal regelmatig ook bij ons aansluiten, wat dat betreft zullen we ongetwijfeld veel met elkaar te maken krijgen.” Tot slot heeft Stam ook nog een boodschap voor de Rotterdamse supporters: “We weten allemaal dat die er altijd zijn bij de club en die de club altijd aanmoedigen en dat vind ik wel fantastisch om mee te maken.”

FR-Fans.nl mini poll

Gaat Stam een succes worden?

0 stemmen
Lees meer over:

Discussieer mee! 92 reacties

Gast152976952

Je plaatst een bericht als Gast152976952