Nieuwe technisch directeur getipt: 'Hij heeft bij alle grote clubs gezeten'

Nieuwe technisch directeur getipt: 'Hij heeft bij alle grote clubs gezeten'

Legendarische Feyenoord middenvelder Willem van Hanegem geeft elke week al zijn mening over de voetbalactualiteiten in het Algemeen Dagblad. Van Hanegem wordt bij Recht uit Rotterdam (RUR) een podium geboden om onder leiding van Frank Vijg een aantal onderwerpen te bespreken. Geheel in stijl heeft de voormalig international weinig goeds te melden over het afgelopen seizoen.


Ook van Hanegem is het namelijk niet ontgaan dat Feyenoord veelal twee gezichten toonde dit seizoen: “Soms zie je dat er bij vlagen heel goed gespeeld wordt, als je het niet kan dan houdt het op, maar dan kun je ook niet die andere wedstrijden goed spelen. Dan zit je te kijken en dan denk je er zit iets wat niet klopt onderling.” Waarmee Van Hanegem door gaat over zijn vermoeden dat er in de selectie onenigheden waren dit seizoen. Hij spreekt dan ook zijn ongeloof uit over de verloren wedstrijd van Trencin en haalt daarbij de zwakke mentaliteit van Berghuis aan. Ook van de geringe speeltijd van Orkun Kökcü snapt ‘De Kromme’ helemaal niets: “Een blinde ziet dat dat een hele goede speler is, dan laat je hem even spelen en heeft ‘ie getekend en vervolgens is hij weer weg. Laat die gozer nou gewoon staan man!”

Over de opvolger van Van Geel heeft Willem nog wel een interessante suggestie, Henk ten Cate: “Alle ploegen waar hij gezeten heeft wordt redelijk tot goed gespeeld. Nou hij heeft bij alle grote clubs gezeten, dus hij heeft ook een netwerk, dan denk ik waarom probeer je die gozer niet binnen te halen.”

Bekijk het hele filmpje hieronder:

FR-Fans.nl mini poll

Moet Feyenoord Ten Cate serieus overwegen?

49 stemmen
Lees meer over:

Discussieer mee! 94 reacties

Gast688814758

Je plaatst een bericht als Gast688814758