De kranten: 'Feyenoord eindigt seizoen met een lach'

De kranten: 'Feyenoord eindigt seizoen met een lach'

Feyenoord won gisteren enigszins geflatteerd van Fortuna Sittard, maar dat mocht de pret niet drukken. Met debuterende jeugdspeler Wouter Burger en afscheidnemende GIovanni van Bronckhorst sloot Feyenoord het seizoen positief af.


Het Algemeen Dagblad: schrijft daarover. Giovanni van Bronckhorst vertrekt met een zege bij Feyenoord. Het hoogtepunt voor de supporters leek tien minuten voor tijd te komen, toen Wouter Burger het veld betrad. 'De 18-jarige jeugdinternational staat er enorm goed op bij het Legioen, al was het alleen al omdat hij bij het hoogste jeugdelftal vaak supportersliedjes zingt met de aanhang.'

Het Eindhovens Dagblad schrijft. 'Feyenoord sluit af met een lach'. Feyenoord eindigde de competitie met een overwinning en nam zo in stijl afscheid van Giovanni van Bronckhorst. "De laatste weken zijn er wel wat grijze haren bijgekomen. Al zal dat ook wel met leeftijd te maken hebben."

De De Telegraaf beschrijft waar het mis ging bij Feyenoord. "Feyenoord is het seizoen 2018-2019 geëindigd met een achterstand van 21 punten op kampioen Ajax. Het won 20 van zijn 34 competitieduels, speelde vijf keer gelijk en verloor negen (!) keer. In die laatste statistiek zit de treurnis van het seizoen."

Lees meer over:

Discussieer mee! 40 reacties

Gast3826390308

Je plaatst een bericht als Gast3826390308