Van der Gijp over toekomst Feyenoord: 'Ik zie het een beetje somber in'

Van der Gijp over toekomst Feyenoord: 'Ik zie het een beetje somber in'

Feyenoord eindigde het seizoen op de derde plaats. Een plek die door de bekerwinst van de Amsterdammers recht geeft op een plek in de derde voorronde van de Europa League. De Rotterdammers eindigden met 21 punten achterstand op kampioen Ajax en wisten zich in de 32e speelronde al te verzekeren van de eindklassering. Rotterdammer René van der Gijp werd gevraagd door RTV Rijnmond wat zijn kijk was op het seizoen van het team van Giovanni van Bronckhorst.


Van der Gijp was daarin realistisch: “Veel meer zat er niet in, maar als je ziet waar ze van verloren hebben, hadden ze wel dichterbij kunnen blijven.” De opvallende stilte rondom een nieuwe technisch directeur vind Van der Gijp een slecht teken: “Het is nu wel heel lang stil hè, Van Geel heeft drie maanden geleden aangegeven dat hij stopt en ze hebben nog steeds geen nieuwe.”

De Europese en Nationale successen van de aartsrivaal zijn wat Van der Gijp betreft geen goed teken voor Feyenoord: “Als je de verwachtingen niet gaat temperen dan verwacht iedereen dat je voor de titel gaat en dat gaat niet gebeuren.” Van der Gijp gaat zelfs verder: “Je moet zelfs uitkijken dat AZ je dadelijk niet voorbij streeft, want die hebben ook een leuk elftal. Dus ik zie het een beetje somber in.”

FR-Fans.nl mini poll

Heeft René gelijk?

0 stemmen
Lees meer over:

Discussieer mee! 88 reacties

Gast4831853344

Je plaatst een bericht als Gast4831853344