'Uit Feyenoord-land komt die jongen, maar hij gaat wel naar Ajax'

'Uit Feyenoord-land komt die jongen, maar hij gaat wel naar Ajax'

Ook bij FC Rijnmond van RTV Rijnmond is gesproken over het succes van Ajax. Volgens Sinclair Bischop heeft het voor een deel te maken met de visie die een club heeft.


'Dat missen we wel eens bij Feyenoord, een visie die je dan uitdraagt, en dat betaalt zich toch terug', aldus Bischop in FC Rijnmond van RTV Rijnmond. Geert den Ouden denkt dat het niet alleen maar aan de visie van een club ligt. Hij roemt ook de jeugd van Ajax. 'Investeren in de jeugd. Op de goede momenten een speler halen die je ook nog met winst kunt verkopen, en dat heeft Ajax de afgelopen jaren gedaan.'

Martijn Krabbendam, Feyenoord-watcher voor Voetbal International, noemt Frenkie de Jong als voorbeeld. 'Uit Feyenoord-land komt die jongen, maar hij gaat wel naar Ajax. Je moet er op tijd bij zijn. Ajax haalt nu Pierie van Heerenveen, geen idee of hij goed genoeg is. Het is wel weer een speler van de subtop, maar wel op jonge leeftijd. Dat is het verschil met Feyenoord, die haalt ze als ze een aantal jaar hebben gespeeld dat je eigenlijk al precies weet wat je krijgt', is de mening van Krabbendam.

FR-Fans.nl mini poll

Feyenoord moet ook jonge spelers durven aan te trekken

0 stemmen

Discussieer mee! 72 reacties

Gast2509460820

Je plaatst een bericht als Gast2509460820