'Het stadion is nu al nauwelijks vol te krijgen, laat staan straks met deze prijzen'

'Het stadion is nu al nauwelijks vol te krijgen, laat staan straks met deze prijzen'

Vandaag werd bekend dat volgens Jos Verveen Feyenoord in het seizoen 2024/25 met gemiddeld 395 euro verreweg de duurste seizoenkaart krijgt in de eredivisie. Dit bleek uit een stuk van het onderzoek wat het raadslid op zijn Twitterpagina openbaar heeft gemaakt. Wij vroegen jullie of je ondanks de hoge prijzen een seizoenkaart zou blijven nemen bij Feyenoord. 1.321 bezoekers namen de moeite om te stemmen, waarbij bijna 60% aangeeft geen seizoenkaart te nemen bij deze prijzen.


Bottenboer lijkt het ook niet eens te zijn met de hoge prijzen in vergelijking met Ajax en PSV: “Ik vraag me af in hoeverre Feyenoord zou kunnen rechtvaardigen om duurdere seizoenkaarten te hebben dan Ajax of PSV......naar mijn stellige overtuiging niet: een Mercedes kost meer dan een Opel en niet andersom.”

De geloofwaardigheid van Jos Verveen wordt in veel reacties in twijfel genomen en met name dat het raadslid een te negatieve stand van zaken weergeeft, Leonc is het daar niet mee eens en zegt het volgende: “ Niks negatief aan, oogkleppen af zetten. Het stadion is nu al nauwelijks vol te krijgen, laat staan straks met deze prijzen”, waarmee de vaste gast aangeeft ook een probleem te hebben met de hoogte van de prijzen.

Post is één van de weinige reaguurders die openlijk aangeeft ja te hebben gestemd maar plaatst daarbij wel een kanttekening: “Ik heb wel voor ja gestemd, maar wel onder de voorwaarde dat er een hoog kwalitatief team staat en niet verliest van De Graafschap en andere laag geklasseerde clubjes en zich bovendien manifesteert in Europa. Tevens dat we weer een bedreiging zullen zijn voor Amsterdam en Eindhoven.”

Lees ook

'Recordhoogte voor prijzen van seizoenkaarten bij nieuw stadion'

Mocht Feyenoord over een tijd in een nieuw stadion gaan spelen, zullen ook de prijzen van de seizoenkaarten flink omhoog gaan, zo blijkt uit een onderzoek van de gemeente Rotterdam. Jos Verveen heeft het stukje...

Lees meer over:

Discussieer mee! 51 reacties

Gast6169266688

Je plaatst een bericht als Gast6169266688