Feyenoord O17 bereikt finale bekertoernooi

Feyenoord onder 17 heeft uitstekende zaken gedaan in het bekertoernooi door de finale te bereiken ten koste van PSV onder 17. Op een zonovergoten Varkenoord werd het 2-1. Deze uitslag betekent dat de finale van het bekertoernooi wordt gespeeld op Varkenoord. Dat PSV er in de tweede helft nog een wedstrijd van wist te maken mag Feyenoord onder 17 zichzelf volledig aanrekenen. Het jeugdelftal had met name voor de rust al minimaal 5 doelpunten kunnen maken. In de eerste helft weten Naujoks en Belarbi te scoren voor Feyenoord, waarin het de kansen aaneen reeg. In de tweede helft weet Feyenoord het goede spel niet vast te houden en komt PSV met het eerste schot op doel op 2-1. In de zenuwachtige tweede helft die volgt wordt er amper nog gevoetbald maar komt O17 niet meer in de problemen. De tegenstander van Feyenoord wordt bepaald in de wedstrijd tussen NEC O17 en AZ O17. Opstelling Feyenoord O17 Troost, vd Sloot, Owusu, vd Zeeuw, Esajas, Zitman, Dos Santos, Oulad m' Hand, Belarbi, Naujoks, Berete.