Bosvelt grapt: 'Dat was zijn zwakke plek'

Bosvelt grapt: 'Dat was zijn zwakke plek'

In de nieuwe Hand in Hand-special wordt Gerard Meijer in het zonnetje gezet. De oud-verzorger van Feyenoord doet zijn verhaal. Maandag werd in restaurant La Salute het eerste exemplaar uitgereikt door Paul Bosvelt.


Er waren maandag veel gasten aanwezig, onder hen ook Pierre van Hooijdonk. "Hij is het gezicht van Feyenoord'', aldus Van Hooijdonk over Meijer in gesprek met RTV Rijnmond. ''Spelers, trainers en bestuursleden komen en gaan, maar Gerard is het gezicht van Feyenoord. Ik heb hem gelukkig mee mogen maken als actieve masseur en vertrouwenspersoon. Ik heb me daar heel prettig bij gevoeld. Van de massage tot een praatje over koetjes en kalfjes of praten over de trainer en de spelers. Dat was altijd in veilige handen met Gerard."

Ook Bosvelt heeft een goede band met Meijer. "Toen ik bij Feyenoord speelde had ik al een heel goede band en die band is alleen maar sterker geworden." Bosvelt kon lol maken met Meijer. Vaak neem hij hem in zijn tepels. "Maar dat was altijd heel uitnodigend. Op de een of andere manier heeft hij altijd harde tepels, alsof het -5 graden is. Je zit altijd met elkaar te klooien en daar was hij ook onderdeel van. Dat was zijn zwakke plek", grapt Bosvelt.

Lees meer over:

Discussieer mee! 19 reacties

Gast7758622684

Je plaatst een bericht als Gast7758622684