Larsson: 'Kenneth heeft ons vandaag wel een paar keer gered'

Sam Larsson was belangrijk voor Feyenoord vandaag met een goed doelpunt. Dat betekende de 0-1, waarna Feyenoord uiteindelijk uitliep naar 0-3. Larsson was na afloop blij met de zege, maar was ook erg blij met zijn keeper. ‘Wij moeten natuurlijk hier altijd winnen, maar het was moeilijk. Maar het was wel een belangrijkste wedstrijd. Kenneth heeft ons vandaag wel een paar keer gered.’ Aldus Larsson bij Feyenoord TV Larsson is van mening dat Feyenoord het in de tweede helft een beetje weggaf en dat die fases eruit moeten. ‘Wij geven het een beetje weg in het tweede gedeelte van de tweede helft. Dat moeten wij beter doen.’ De buitenspeler scoorde vandaag weer, maar is tot nu toe niet tevreden over zijn aandeel dit seizoen bij Feyenoord. ‘Ik moet toch hogere cijfers kunnen halen, zekers als je bij Feyenoord speelt. Dan is 8 assists niet een goed aantal.’ Feyenoord wipte vandaag weer over AZ heen en heeft daardoor goede papieren voor de derde plek. Larsson is van mening dat Feyenoord die derde plek gewoon moet vasthouden. ‘We moeten elke wedstrijd winnen en als wij gewoon de focus hebben dan moeten wij gewoon de derde plek halen.’