Feyenoord O19 boekt prima zege op NEC

Feyenoord Onder 19 heeft vanmiddag op bezoek bij NEC Onder 19 met 0-2 gewonnen. In Gelderland scoorde namens de ploeg van Dirk Kuyt na rust Geertruida en De Mooij. De Rotterdammers boeken hiermee een belangrijke overwinning. In Nijmegen was het vooral Feyenoord wat de klok sloeg. De ploeg van Dirk Kuyt had de mogelijkheden, maar dat betaalde zich niet terug in doelpunten. Na rust kwamen de Rotterdammers met aanvallende intenties uit de startblokken op jacht naar de voorsprong. Deze kwam er dan ook via Geertruida. Hij kreeg de bal op de rand van het strafschopgebied en schoot laag in de verre hoek raak. Feyenoord Onder 19 ging op zoek naar een verdubbeling van de marge en vond deze uiteindelijk ook. Splinter de Mooij slalomde zich door de Nijmeegse defensie de zestien in, kreeg per toeval de bal mee en schoot eenvoudig raak. Opstelling Feyenoord Onder 19: Koorevaar; Hall, Lewis, Geertruida, Hartman; El Bouchataoui, De Mooij, Burger; Huijgen, Belarbi, Touré