Feyenoord Museum open op zondag 14 april in het kader van Nationale Museumweek

Feyenoord Museum open op zondag 14 april in het kader van Nationale Museumweek

In het kader van de Nationale Museumweek opent het Feyenoord Museum zondag 14 april speciaal haar deuren. Belangstellenden kunnen deze dag van 11:00 tot 16:00 uur zonder rondleiding het museum en de monumentale Olympiazijde van De Kuip bezoeken.


Behalve het Feyenoord Museum kunnen bezoekers ook terecht in De Vereeniging en de Van Zandvlietzaal. Speciaal voor de Nationale Museumweek is deze middag het 'Havendoek' te bewonderen dat het sfeerteam van FSV De Feijenoorder nog eenmaal zal ophangen. Het doek was te zien voorafgaand aan de memorabele 6-2 competitiezege van Feyenoord op Ajax. In de Van Zandvlietzaal zijn de enorme wandschilderingen van Dolf Henkes uit 1937 te zien.

Reserveer nu!
De speciale opening van het museum aan de Olympiazijde is een unieke kans voor belangstellenden om het museum zonder rondleider te bezoeken. Zowel museumkaarthouders als niet-museumkaarthouders kunnen vanaf nu online reserveren via dekuip.nl/nationalemuseumweek. Let op: wanneer je de beschikking hebt over een museumkaart dien je deze mee te nemen.

Prijs niet-museumkaarthouders: volwassenen € 7,50. Kinderen tot en met 14 jaar betalen € 5,- voor een kaartje. Wil je meer weten over de Nationale Museumweek? Op www.nationalemuseumweek.nl is meer informatie te vinden.

Lees meer over:

Discussieer mee! Start de discussie!

Gast5161493575

Je plaatst een bericht als Gast5161493575