'We wilden iets goedmaken in de tweede helft'

Feyenoord-keeper Kenneth Vermeer verloor met zijn Feyenoord de lastige uitwedstrijd tegen FC Utrecht. De goalie van Feyenoord speelde alles behalve een gelukkige wedstrijd. In de 33e minuut werd hij door zijn voormalig ploeggenoot Ubry Emanuelson gepasseerd uit een vrije trap. 'Ik zag de bal beetje laat vertrekken, het was vrij druk voor me, en dan gaat de bal via de binnenkant paal binnen. Kon ik niet veel aan doen.' 'We begonnen heel goed aan de wedstrijd, speelden goed voetbal, en hadden zelf misschien wel twee of drie keer kunnen scoren. Dat doen we niet, Utrecht doet dat wel, en dan loop je weer achter de feiten aan.' Feyenoord kwam heel goed uit de kleedkamer, startte goed aan de tweede helft, maar kwam snel op een 2-0 achterstand. 'Heel frustrerend', vervolgt Vermeer tegenover RTV Rijnmond. 'We wilden iets goedmaken in de tweede helft, maar dan valt die tweede goal. We vechten ons vervolgens heel knap terug, maar geven het alsnog weg in de laatste minuten van de wedstrijd. Dat is heel vervelend.'