'Misschien vervult hij later zelfs een bestuurlijke functie'

'Misschien vervult hij later zelfs een bestuurlijke functie'

De kans dat Robin van Persie volgend seizoen nog actief is bij Feyenoord lijkt groot. Niet als voetballer, maar wel als specialistentrainer. De Rotterdammer is momenteel in gesprek met technisch directeur Martin van Geel om die functie te vervullen binnen de club.


Veel supporters reageren op FR-Fans.nl positief over een rol voor Van Persie binnen Feyenoord. Twee supporters spreken zich uit. "Het is een goede zet van onze TD dat hij in gesprek is met de spits", zegt Gast6706205935. "Er zijn zat mogelijkheden hem. Misschien vervult hij later zelfs een bestuurlijke functie. Daar zal Feyenoord eens aan moeten denken."

Ook vanraan is positief om Van Persie te behouden voor de club, maar twijfelt over de functie als specialistentrainer: "Als spitsentrainer valt nog te twijfelen. Hij is zo uitzonderlijk getalenteerd waardoor het probleem is dat alleen toppers iets van hem kunnen leren. Je kunt talent niet leren of overnemen. Wat ze wel van hem kunnen leren is hoe je je talent optimaal kunt benutten."

Vanraan gaat nog even verder over de persoon Van Persie: "Ik zie hem meer als uithangbord zoals Ruud Gullit is. Goed voor de marketing en het gezicht van een nieuw Feyenoord. Zoals Stam voor onverzettelijkheid staat, staat Van Persie als de schoonheid van voetbal. Hij moet andere toppers aantrekken en ze leren hoe je met succes en talent omgaat."

Lees meer over:

Discussieer mee! 19 reacties

Gast2653242361

Je plaatst een bericht als Gast2653242361