'De Kuip staat in brand maar binnen is het lekker warm'

'De Kuip staat in brand maar binnen is het lekker warm'

Valentijn Driessen is bij Natafelen op Fox Sports aangeschoven om zijn mening te geven over het gepasseerde voetbalweekeinde. In dit programma werd hem de volgende stelling voorgehouden: ‘Van Geel blijft de beste man voor Feyenoord’, Driessen is het hier volmondig mee eens. Martin van Geel zei hier nog over dat hij “zelf nooit de handdoek zal gooien.” Valentijn Driessen gaf Van Geel ook een dikke voldoende in De Telegraaf, “ik zie ook geen andere Technisch Directeur die zo kan instappen.”


Martijn Krabbendam is het hier overigens totaal niet mee eens: “Het is tijd voor een nieuw technisch beleid, zeker als je ook breekt met de trainer.” Wanneer wordt gekeken naar het functioneren van een ‘td’ zegt Krabbendam: “Wat heeft het je gebracht. Kijk naar de ontwikkeling van spelers, kijk naar het aan- en verkoop beleid. Er is dan wel een positieve transferbalans, maar daar moet je de jeugdopleiding de credits voor geven.”

Krabbendam beweert dat het ontbreken van Jong Feyenoord Van Geel zwaar wordt aangerekend: “Van Bronckhorst wilde absoluut dat het jong-elftal in de piramide kwam en Varkenoord wilde dat dat team in de piramide kwam. Spelers uit de O19 krijgen die kans gewoon niet bij Feyenoord. Jari Schuurman, Jordy Wehrmann die speelden tegen de grootste talenten van Ajax.” Over de jong-elftallen in de Keuken Kampioen Divisie zeggen de heren: “Het is wel gebleken dat het voor de jong teams van Ajax en PSV geen windeieren heeft gelegd.”

Ondanks alle kritiek verwacht dat Krabbendam niet Van Geel zal opstappen: “Niemand is in staat, of van plan om hem weg te sturen”, Krabbendam gaat verder: “Het ligt aan iedereen behalve aan hem, je mag best een stukje kritischer zijn op je eigen functioneren. Bij topsport hoort ook zelfkritiek en incasseringsvermogen.” Dat het huidige bestuur van Feyenoord in de media alleen maar goed nieuws brengen irriteert de clubwatcher van VI: “Er is helemaal niks aan de hand, De Kuip staat in brand maar binnen is het lekker warm”, aldus Krabbendam.

FR-Fans.nl mini poll

Eens met Krabbendam?

0 stemmen

Discussieer mee! 80 reacties

Gast5961636784

Je plaatst een bericht als Gast5961636784