Slecht Feyenoord verliest in De Kuip van Willem II

Feyenoord heeft zaterdagavond een pijnlijke nederlaag geleden. Willem II was in De Kuip met 2-3 te sterk. Het team van Giovanni van Bronckhorst kwam twee keer op voorsprong, maar gaf die even vaak weer weg. Spits Alexander Isak velde in de 69ste minuut het vonnis. Het was een klein half uur lang wachten op de eerste treffer, maar het was het wachten meer dan waard. Steven Berghuis stiftte de bal over Willem II-doelman Timon Wellenreuther in de rechterbovenhoek en zette Feyenoord daarmee op een verdiende voorsprong. Lang kon het team daar echter niet van genieten. Vijf minuten na de 1-0 kwam Willem II namelijk al via Freek Heerkens langszij. De verdediger kreeg de bal via de kluts voor zijn voeten en haalde de trekker over. Ook na rust gaf Feyenoord een voorsprong (2-1 uit kopbal van Eric Botteghin) binnen ongeveer vijf minuten uit handen: Fernando Lewis knalde de bal van afstand in de linkerhoek: 2-2. In de 69ste minuut bepaalde Alexander Lewis de eindstand op 2-3. De spits van de Tricolores trok van rechts naar binnen, speelde Ridgeciano Haps en Eric Botteghin uit en rondde koelbloedig af. Feyenoord dacht via invaller Nicolai Jørgensen nog op 3-3 te komen, maar zijn treffer werd na tussenkomst van de VAR afgekeurd en daardoor bleef de ploeg met lege handen achter. FC Utrecht - Feyenoord Over twee weken reist Feyenoord af naar Utrecht voor een duel met de plaatselijke FC. Donderdag 4 april treft het team sc Heerenveen in De Kuip.