'Ehizibue zou een speler zijn om te halen'

'Ehizibue zou een speler zijn om te halen'

Jaap Stam moet geen spelers meenemen van PEC Zwolle naar Feyenoord, op wellicht één na. Dat stellen een aantal Feyenoordsupporters op FR-Fans.nl, die toch liever andere inversteringen zien.


Fman vindt dat de club z'n spelers elders vandaan moet halen, omdat de huidige selectie van PEC niet goed genoeg is. "Dat zijn geen spelers die Feyenoord beter maken. Bovendien heeft onze club al een karrenvracht aan spelers die het elftal niet beter maken zoals Toornstra, Bottegin, Larssen, Clasie etc. Dan zie ik liever wat jeugdspelers doorbreken."

Philip vindt ook dat Stam geen enkele speler moet meenemen: "Ik hoop dat er geïnvesteerd gaat worden in spelers die de ploeg echt beter maken in plaats van op goed geluk te gaan gokken."

Compliment voor Stam
Bijl ziet één speler die wellicht mee zou kunnen, maar vindt het vooral een compliment voor Stam van de spelersgroep dat deze graag mee willen: "Verdediger Kingsley Ehizibue zou een speler zijn om te halen, maar daar houdt het dan ook bij op. Maar ik denk dat spelers van Zwolle niet zozeer voor onze club kiezen, wat natuurlijk onrealistisch is, maar Stam met lede ogen zien vertrekken en graag onder hem willen blijven spelen. Ik vind dat een goed teken en het is een compliment richting de nieuwe trainer."

Lees meer over:

Discussieer mee! 30 reacties

Gast6006327684

Je plaatst een bericht als Gast6006327684