'De perfecte man die je in je groep kan hebben'

'De perfecte man die je in je groep kan hebben'

Bij het programma natafelen van Fox Sports komt in het kader van het nieuws dat Dirk Kuyt stage gaat lopen bij Feyenoord een interessante stelling voorbij. Deze luidt als volgt: “Goede zet van Feyenoord om Kuyt stage te laten lopen bij Jaap Stam.” Kenneth Perez is het daar volledig mee eens: “Hij moet toch stage lopen voor die opleiding dus waarom niet bij Feyenoord. Als hij bij Willem II gaat stage lopen dan vraagt men zich toch af, waarom niet bij Feyenoord.


Freek Jansen noemt Kuyt zelfs: “De perfecte man die je in je groep kan hebben” en ziet nog meer voordelen: “Plus het gegeven dat met Stam en Bakatti haal je twee man van buitenaf, dan heb je met Kuyt iemand die de club door en door kent. Hij weet wat ook qua jeugd wat er aan zit te komen.” Toch is Kees Jansma behoudend: “Bij een ervaren coach had ik gezegd, ja logisch. Maar Kuyt is een tikje eigenwijs, heeft met al die spelers gewerkt, ik weet niet of dat qua onderlinge verhoudingen per se logisch is.”

Wat gaat er gebeuren met de huidige assistenten Van Gastel en Landzaat is volgens Sjoerd Mossou nog niet bekend: “Dat weten ze nog niet bij Feyenoord van Gastel heeft een doorlopend contract en Landzaat is pas net binnen, die heeft ook gewoon nog een contract.”

Lees meer over:

Discussieer mee! 10 reacties

Gast3791216892

Je plaatst een bericht als Gast3791216892