Visser: 'Feyenoord heeft zich nog niet bij ons gemeld'

Visser: 'Feyenoord heeft zich nog niet bij ons gemeld'

Adriaan Visser, voorzitter van de directie van PEC Zwolle heeft nog niets van Feyenoord vernomen omtrent Jaap Stam. De Zwollenaren gaan er dan ook vanuit dat Jaap Stam voorlopig nog blijft zitten.


“Ik ben nog niet gebeld door Martin van Geel en Gerard Nijkamp ook niet. Er is voor ons dus nog geen reden om aan te nemen dat Jaap hier niet anderhalf jaar blijft. Zijn management? Het kan zijn dat zij wel benaderd zijn, maar als Feyenoord de ambitie heeft om Jaap bij ons weg te halen, zullen ze zich toch echt bij ons moeten melden. Dat is niet gebeurd en dus verwachten wij dat Jaap tot 2020 voor onze troepen staat", aldus de preses van PEC Zwolle in gesprek met de Stentor.

Feyenoord lijkt uit te komen bij Stam na het afzeggen van Dick Advocaat. Stam heeft een contract tot 2020 dus PEC Zwolle zou een afkoopsom kunnen vragen mocht Stam daadwerkelijk willen vertrekken.

Lees ook

'Feyenoord ziet in Stam opvolger Van Bronckhorst'

Feyenoord is in gesprek met een nieuwe trainer. Algemeen directeur Jan de Jong zei gisteren tijdens Studio Voetbal bij de NOS al dat Feyenoord hoopt binnen twee weken een nieuwe trainer aan te kunnen stellen....

Lees meer over:

Discussieer mee! 16 reacties

Gast1192573016

Je plaatst een bericht als Gast1192573016