Van Bronckhorst haalt uit naar Blom: 'Niet zozeer de hoekschop maar de uitleg'

Feyenoord-coach Giovanni van Bronckhorst was zichtbaar teleurgesteld na afloop van de met 3-0 verloren halve finale in de KNVB-beker tegen Ajax, maar ook vooral kritisch op scheidsrechter Kevin Blom. In gesprek met NOS geeft Van Bronckhorst aan vooral boos te zijn om de uitleg die door Kevin Blom is gegeven. 'Het was een bepalend moment', aldus Van Bronckhorst. 'Corner of niet, dat kan. Maar ik kan niet begrijpen dat er een corner wordt gegeven en dat dan wordt gezegd dat het bevestigd is en dat in de rust ook nog eens wordt herhaald. Wie houd je dan voor de gek?' "Het is zo'n wedstrijd waarin de eerste goal heel belangrijk is', wees de trainer van Feyenoord op het belang van het doelpunt. 'In het begin van de wedstrijd hadden we ook momenten om Ajax pijn te doen. De eerste helft ging gelijkop met misschien wel de grotere kansen voor ons.' 'De tweede goal viel te snel', aldus de trainer, die door de uitschakeling afscheid neemt zonder nieuwe prijs bij Feyenoord.