'Wat dat betreft zit Van Geel zo veilig als wat'

'Wat dat betreft zit Van Geel zo veilig als wat'

Er lijkt steeds meer kritiek te komen op technisch directeur Martin van Geel. Steeds meer supporters roepen dat Van Geel moet vertrekken aan het einde van het seizoen, zodat er een frisse wind gaat waaien in Rotterdam-Zuid.


'Het is niet zo'n gekke gedachte om nu te speculeren over frisse nieuwe mensen in de club', zegt Mikos Gouka bij FC Rijnmond van RTV Rijnmond. 'De trainer gaat al weg, en dan kom je al heel snel bij de technisch directeur uit. Als je een moment kiest, Feyenoord moet een andere koers gaan varen, is dit het moment', is de mening van de journalist van het Algemeen Dagblad.

Toch verwacht Gouka niet dat Van Geel zal vertrekken. 'Deze Raad van Commissarissen blinkt natuurlijk niet uit in knopen doorhakken. Wat dat betreft zit Van Geel zo veilig als wat. Deze Raad van Commissarissen heeft de hoofd opleidingen ontslagen. Voor de rest is het rustig blijven en niet te gek doen.'

Ook Dennis van Eersel verwacht niet dat Van Geel zal vertrekken. 'Hij denkt er zelf niet aan. Dat zal dan van bovenaf moeten komen. Dat je de balans op maakt. Ik ben zelf persoonlijk zo'n type dat je geen oude schoenen moet weggooien voordat je nieuwe hebt. De periode voor Van Geel, en hoe Feyenoord toen presteerde, was beduidend minder', refereert Van Eersel aan het werk van de vorige technisch directeuren.

Vooral op het aan- en verkoopbeleid wordt kritiek geuit. 'Op allerlei manieren wordt toch je grootste geld binnengebracht door het aan- en verkopen van spelers', weet Geert den Ouden. 'Feyenoord heeft daar te weinig geld mee verdient de afgelopen jaren.' Ook Gouka is het hier mee eens. 'Het moet uit de jeugd komen natuurlijk. Dan kun je er ook niet omheen dat er maar één of twee mensen de voetbalpiramide tegenhouden. Ze hebben diverse keren de mogelijkheid gehad om in te stappen.'

FR-Fans.nl mini poll

Van Geel moet aanblijven als technisch directeur van Feyenoord

0 stemmen

Discussieer mee! 29 reacties

Gast9056118820

Je plaatst een bericht als Gast9056118820