Vermeer: 'Iedereen is teleurgesteld'

Vermeer: 'Iedereen is teleurgesteld'

Kenneth Vermeer werd door Radio Rijnmond gevraagd naar zijn reactie op de dramatisch verlopen uitwedstrijd tegen Groningen. De keeper van Feyenoord vond dit één van de mindere wedstrijden die Feyenoord dit seizoen speelde, met Trencin uit misschien wel de slechtste van dit seizoen. “Dat zal zeker zo zijn”, reageerde de goalie.


Het hoge druk zetten van Groningen wordt door de interviewer van Radio Rijnmond aangedragen als reden voor het dramatische spel van de Rotterdammers. Vermeer reageert daar op met: “Bepaalde factoren, het veld was natuurlijk ook dramatisch, waardoor het echt een stuiterveld was. Groningen die wel een beetje druk zetten, waar we in de eerste helft moeilijk onder uit voetbalden. Ik denk dat er als team zijnde niet genoeg beweging was om er fatsoenlijk uit te voetballen.”

“Iedereen is teleurgesteld”, reageert de goalie geïrriteerd op de vraag of ploeggenoot Sven van Beek extra baalt van deze nederlaag. De verslaggever van Rijnmond haalt vervolgens nogmaals het grote verschil tussen uit en thuiswedstrijden aan en zoomt met name in op het gebrek aan reactie op de vorige uitwedstrijd. “Ja, wat kun je er over zeggen, het zat er vandaag niet in. Als je je duels niet wint dan wordt het moeilijk.” Een oplossing heeft de keeper niet voor de uit-crisis: “Daar moeten we als team over gaan zitten en we hebben daar een week om vol mee aan de bak te gaan."

Lees meer over:

Discussieer mee! 50 reacties

Gast4808139542

Je plaatst een bericht als Gast4808139542