'Geen duidelijke verklaring voor wisselvalligheid, daarom kijken we alleen vooruit'

'Geen duidelijke verklaring voor wisselvalligheid, daarom kijken we alleen vooruit'

Jens Toornstra was zeker geen uitblinker bij Feyenoord gisteren. Toch maakte de aanvallende middenvelder een hele mooie goal. Na een voorzet op maat van Jordy Clasie, kopte Toornstra van achter een tegenstander de bal laag in de verre hoek. Ondanks het povere spel van Feyenoord is Toornstra optimistisch, zo blijkt uit zijn interview met VTBL.


'Het was de eerste helft te statisch, maar we waren al wel beter en hadden kansjes. In de tweede helft, toen we druk vooruit gingen zetten, zag je echt het verschil tussen de ploegen. We hebben het toen snel afgemaakt'. De Leiderdorper vindt zelf dat 4-0 te mager was, gezien de verhoudingen op het veld. 'We hadden zeker drie of vier goals meer moeten maken'.

'Mijn 4-0 paste wel aardig', zegt de oud-speler van FC Utrecht lachend. 'Ik wist in welke hoek ik 'm wilde hebben en het was een goede bal van Clasie'. Hoe komt het nu toch dat Feyenoord zo wisselvallig is? 'Er is geen antwoord, we hebben het het hele seizoen al. Dat mag niet, dat is duidelijk. Maar er is geen duidelijk antwoord. We moeten echter niet terugkijken, zoals dat ook niet moest na de overwinning op Ajax. Nu ook niet: blik op vooruit. Frustrerend is het wel, omdat je nu drie punten inloopt op Ajax nu, maar vorige week zelf verloor'.

FR-Fans.nl mini poll

Feyenoord moet inderdaad niet analyseren waarom er vaak van kleine ploegen wordt verloren

0 stemmen
Lees meer over:

Discussieer mee! 28 reacties

Gast367162668

Je plaatst een bericht als Gast367162668