Telegraaf | Fräser en De Wolf in de startblokken

Telegraaf | Fräser en De Wolf in de startblokken

Feyenoord moet na de nee van Dick Advocaat opzoek naar een andere trainer voor volgend seizoen. Met de assistenten Jean-Paul van Gastel, Denny Landzaat en Khalid Benlahsen stevig in het zadel moeten de Rotterdammers zoeken naar een trainer die bij de huidige assistenten past.


Volgens De Telegraaf is Maurice Steijn (VVV) geschrokken van alle negatieve reacties toen hij gelinkt werd aan Feyenoord, nadat hij koffie had gedronken met Jan de Jong. Net als Advocaat zou Steijn bij eventuele interesse daarom wel eens nee kunnen zeggen.

Hetzelfde dagblad meldt dat Henk Fräser wel graag aan de slag zou gaan als trainer van Feyenoord. Hij zou samen met John de Wolf graag voor zijn oude werkgever aan het werk gaan.

Lees ook

Dick Advocaat zegt Feyenoord af

Dick Advocaat wordt niet de nieuwe trainer van Feyenoord, zo meldt De Telegraaf donderdagavond. Via zijn zaakwaarnemer Rob Jansen heeft Advocaat laat weten dat hij geen interesse heeft in de functie. Ook Voetbal International en...


Lees ook

Reden ontmoeting De Jong en Steijn bekend

Gisteren kwam naar buiten dat Feyenoord-directeur Jan de Jong met Maurice Steijn was gespot. Direct gingen er geruchten dat de trainer van VVV-Venlo werd benaderd door Feyenoord om de nieuwe trainer te worden. Na de nederlaag...


Discussieer mee! 176 reacties

Gast4617640682

Je plaatst een bericht als Gast4617640682