Jari Schuurman haalt uit naar Jong Feyenoord

Jari Schuurman haalt uit naar Jong Feyenoord

Jari Schuurman heeft voor drie seizoenen getekend bij FC Dordrecht. De middenvelder moest het de laatste maanden vooral wedstrijden spelen bij Jong Feyenoord. "Het was schandalig", reageert Schuurman tegen RTV Rijnmond.


"Het is zaak voor mij om nu veel te spelen. Bij Jong Feyenoord trainden we soms met zes man, zonder keepers. Trainers die mee moesten doen. Dat was schandalig, dus daar wilde ik eigenlijk het liefste snel weg."

Schuurman gaat vol vertrouwen zijn carrière vervolgen bij FC Dordrecht. "Het bevalt hier goed. Een mooie club met veel ambitie. We hebben samen wat doelen besproken voor de komende drie jaar. Ik kies nu voor mijn sportieve carrière. Eigenlijk wilde ik van de zomer al weg, maar toen ben ik gebleven. Ik zat in niemandsland. We speelden weinig wedstrijden, niks voor mijn ontwikkeling. De gedachte om te stoppen is wel in mij opgekomen, maar dat was ook weer snel van de baan. Voetballen blijft het leukste wat er is."

Lees ook

OFFICIEEL | Jari Schuurman verruilt Feyenoord voor FC Dordrecht

Jari Schuurman maakt dit seizoen op huurbasis af bij FC Dordrecht en tekent daar vervolgens een contract tot 2022. De 21-jarige middenvelder, die dit seizoen deel uitmaakte van de selectie van Jong Feyenoord, had bij...

Discussieer mee! 78 reacties

Gast4581499286

Je plaatst een bericht als Gast4581499286