'Van zo'n klasbak kan je gewoon veel leren'

'Van zo'n klasbak kan je gewoon veel leren'

Feyenoord-middenvelder Yassin Ayoub scoorde als invaller het zesde Rotterdamse doelpunt op aangeven van Nicolai Jørgensen. Voor de camera van Voetbal International blikt de blije Ayoub terug op de Klassieker.


Ayoub: "Wat een prachtig resultaat. Ik heb na de wedstrijd gevraagd of zoiets eerder was voorgekomen, maar dat was ver voor mijn tijd. Kijkend naar deze wedstrijd, dit is natuurlijk prachtig. Deze wedstrijd is een wedstrijd op zich, vooral hoe dat wordt beleefd hier in De Kuip."

De middenvelder genoot vooral van de manier waarop de wedstrijd zich ontwikkelde. "Je zag de doelpunten in de eerste helft, toen we nog aan elkaar gewaagd waren. Maar vervolgens in de tweede helft zie je dat duels werden harder, frustratie kwam erbij. Alles wat een Klassieker nodig heeft.

"Van de zijkant zie je dan Robin van Persie zijn klasse tonen op het veld. De manier waarop hij de duels won, passes gaf, prachtig. We praten veel met elkaar, voelen elkaar goed aan op de trainingen. Van zo'n klasbak kan je gewoon veel leren."Discussieer mee! 11 reacties

Gast3172999279

Je plaatst een bericht als Gast3172999279