Been: 'Daar hoef je niet moeilijk over te doen'

Been: 'Daar hoef je niet moeilijk over te doen'

Vanmiddag staat de Klassieker op het programma. Mario Been verwacht niet dat Feyenoord gaat winnen van de nummer twee van de Eredivisie.


"Moeilijk, dan moet Ajax een heel slechte dag hebben", zegt Been tegen RTV Rijnmond. "Ik vind dat Ajax op alle fronten meer kwaliteit heeft. Daar hoef je niet moeilijk over te doen. Zij moeten een slechte dag hebben en bij Feyenoord zal alles moeten kloppen. En ik blijf erbij dat ze elke wedstrijd veel kansen weggeven. En dat moet je niet doen tegen de spitsen van Ajax."

Nicolai Jørgensen zal naar alle waarschijnlijkheid in de basis starten. "Het is een speler die enorm veel gegeven heeft voor Feyenoord. Dit jaar lijkt alsof hij een aantal kleine pijntjes heeft gehad en blessures en een beetje aan het zoeken is naar zijn echte vorm. Die vorm resulteerde vorig seizoen nog bijna in een transfer naar Engeland. Voor hem is het jammer dat het niet doorgegaan is, maar ook voor Feyenoord. Dat genereert natuurlijk veel geld. Maar ik vind Jørgensen bij Feyenoord gewoon een heel goede spits. Ik hoop dat hij snel zijn goaltje vindt en dat hij weer naar het niveau kan groeien en dat 'ie in de laatste fase van de competitie en in de beker, Feyenoord enorm kan helpen."

Lees meer over:

Discussieer mee! 9 reacties

Gast7045889698

Je plaatst een bericht als Gast7045889698