'In dat opzicht denk ik dat hij een extra zetje heeft gekregen'

'In dat opzicht denk ik dat hij een extra zetje heeft gekregen'

Giovanni van Bronckhorst vertrekt aan het einde van het seizoen bij Feyenoord. Volgens Rob Jacobs heeft de huidige spelersgroep Giovanni van Bronckhorst een zetje gegeven. "De huidige spelersgroep vind ik te flamboyant, en dan krijg je problemen'', zegt Jacobs tegen RTV Rijnmond. ''In dat opzicht denk ik dat hij een extra zetje heeft gekregen."


"Het is natuurlijk iemand met een Feyenoord-verleden die ook nog eens een fantastische voetballer is geweest. Maar het was gewoon niet meer goed, teveel wedstrijden met fouten erin waarin het positiespel niet klopt. Allemaal ingrediënten waardoor het dan niet meer gaat."

Jacobs weet nog niet wie Van Bronckhorst moet opvolgen. "Geen idee, en het zal ook niet zo eenvoudig zijn", zo zegt het coryfee, die daarnaast ook benieuwd is wat er met de assistenten van Van Bronckhorst gebeurt: "Ik weet niet wat voor afspraken er liggen met Jean-Paul van Gastel en Denny Landzaat, daar ben ik ook wel benieuwd naar. En wat betreft Gio: die kan nu naar het buitenland en zijn naam als toptrainer echt waar gaan maken."

Lees meer over:

Discussieer mee! 57 reacties

Gast8179711263

Je plaatst een bericht als Gast8179711263