Willem II-er hoopt: 'Gezien de huidige vorm Feyenoord'

Willem II-er hoopt: 'Gezien de huidige vorm Feyenoord'

Willem II bereikte vanavond net als Feyenoord de halve finale in de bekerstrijd. De Tilburgers waren in de uitwedstrijd met FC Twente met 2-3 te sterk voor de Tukkers. Aanvoerder Freek Heerkens was na afloop vooral opgelucht.


Heerkens bereikte vorig seizoen met Willem II ook de halve finale en werd toen uitgeschakeld door Feyenoord. 'In mijn eerste drie seizoenen bij Willem II werden we drie keer vroeg uitgeschakeld door amateurs, dus ik heb alle kanten van de medaille al wel meegemaakt. Wie nu? Gezien de vorm van het moment zou je misschien Feyenoord zeggen, maar dat kan over een paar weken natuurlijk weer anders zijn', aldus Heerkens in gesprek met Voetbal International.

De aanvoerder van de Tilburgers wil toch nog even advies gaan vragen bij Feyenoord. 'Feyenoord krijgt trouwens altijd thuiswedstrijden, toch? Geen idee hoe ze dat geregeld krijgen, maar geef ons nu maar een thuiswedstrijd. Er zitten straks alleen nog maar goede ploegen bij, maar in Tilburg kunnen er nog weleens gekke dingen gebeuren.'

FR-Fans.nl mini poll

Willem II in de halve finale moet voor Feyenoord prima te doen zijn?

0 stemmen

Discussieer mee! 9 reacties

Gast7717717171

Je plaatst een bericht als Gast7717717171