'Feyenoord heeft vervanger St. Juste al op het oog'

'Feyenoord heeft vervanger St. Juste al op het oog'

Feyenoord is deze winterstop met name op zoek naar een nieuwe rechtsback. De positie wordt maar matig ingevuld dit seizoen. Bart Nieuwkoop lijkt het niveau dikwijls niet aan te kunnen, terwijl Jermiah St. Juste vaak geblesseerd is. En niet alleen de zwakke prestaties van de wingers zijn een reden om verder te zoeken, de kans bestaat nog steeds dat St. Juste na de winterse transferperiode niet meer bij Feyenoord speelt. Vanuit Italië en Rusland zou interesse zijn voor de speler die Feyenoord overnam van Sc Heerenveen.


Wie moet St. Juste vervangen bij Feyenoord? Volgens de Italiaanse journalist Alfredo Pedullà heeft Feyenoord interesse in Kevin Diks. Ook het medium Viola News zegt dat Feyenoord dingt om de handtekening van Diks, die nooit is doorgebroken bij Fiorentina. Feyenoord is niet de enige geïnteresseerde club in Diks, sterker nog Standard Luik lijkt de speler nu al te willen halen, terwijl Feyenoord Diks slechts overweegt als een rechtsback vertrekt.

Diks kwam in de zomer van 2017 naar Feyenoord. Hij speelde eerder voor Vitesse, maar was dolblij dat hij op huurbasis mocht komen spelen bij zijn favoriete Nederlandse club. Na een weifelend begin, werd Diks na de winterstop een stabiele factor in de ploeg van Giovanni van Bronckhorst. Met Feyenoord won hij als basisspeler de KNVB Beker.

FR-Fans.nl mini poll

Diks is een meerwaarde voor Feyenoord

1 stemmen

Discussieer mee! 246 reacties

Gast3599586609

Je plaatst een bericht als Gast3599586609